Ingrediënten (2 personen)
- 400 gram kruimige aardappel
- 50 milliliter melk
- 1 eetlepel olie of boter
- 400 gram prei
- 1/2 eetlepel verse Provençaalse kruiden
- paneermeel (naar behoefte/eigen smaak)
- 100 gram oude kaas
- 1 bosje verse peterselie
- nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- eventueel peper, zout en nootmuskaat

Ingrediënten: (2 personen)
- 6 ons tomaten
- 1 ui
- 1 (kleine) aubergine
- 1 rode paprika
- 1 teentje knoflook
- ¾ theelepel cayennepeper
- 1 theelepel komijnzaad
- ¾ theelepel chilipoeder
- 1 theelepel (pittige) paprikapoeder
- 4 eieren
- 50 gram fetta of witte kaas
Ingrediënten (2 personen)
- 4 ons kruimige aardappels
- Zout en peper
- ½ spitskool
- 1 eetlepel curry madras
- olie
- 1 ui
- 1 winterpeen
- 300 gram rundergehakt
- 50 milliliter melk
- 30 gram boter
- ½ theelepel geraspte nootmuskaat
- 150-200 gram belegen geraspte kaas
- 4-6 eetlepels paneermeel
Ingrediënten: (2 personen)
- 300 gram (kruimige) aardappelen
- 400 gram spitskool
- bakboter
- 1 grote ui
- 1 knoflookteen
- 1 theelepel gedroogde tijm
- 1 appel
- peper
Ingrediënten: (2 personen)
- 400 gram spruiten
- 200 gram aardappelen
- 100 gram uien
- 100 gram spekblokjes
- 1 rookworst
- 1 teen knoflook
- olie of boter
- sambal
Ingrediënten (2 personen)
- 200 gram rundvlees
- 1 winterpeen
- 1 venkelknol
- 2 stuks prei
- 10 spruiten
- 1 ui
- 2 laurierbladeren
- 2 kruidnagelen
- 2 tenen knoflook
- 3 steranijs
- peper & zout
- 0.25 liter rode wijn