Ingredi├źnten: (voor 2 personen)

  • 1 bloemkool
  • 125 gram spekreepjes
  • 3 takjes tijm
  • 1 elstar appel
  •  125 gram roombrie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • ┬Ż eetlepel honing
  • 1 theelepel mosterd
  • 30 gram pecannoten
  • olijfolie
  • peper & zout

Bereiding:

  • Snij de bloemkool in roosjes en kook ze 5 minuten en giet ze af.
  • Bak in een koeken, of hapjes, pan de spekreepjes, zonder vet of olie, uit.
  • Ris de blaadjes van de tijmtakjes, voeg een eetlepel olijfolie toe en bak op een hoog vuur de bloemkoolroosjes tot dat ze er lekker gebakken bruin uit zien.
  • Snij de appel en brie in blokjes en meng dit met de witte wijnazijn, honing en mosterd.
  • Schep dit door de gebakken bloemkool en garneer het met de pecannoten.
  • Breng het op smaak met de peper en/of zout. 

Eet smakelijk. 

1000 Resterende tekens