Ingrediënten: (voor 2 personen)
- 1 bloemkool
- 125 gram spekreepjes
- 3 takjes tijm
- 1 elstar appel
- 125 gram roombrie
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- ½ eetlepel honing
- 1 theelepel mosterd
- 30 gram pecannoten
- olijfolie
- peper & zout
Bereiding:
- Snij de bloemkool in roosjes en kook ze 5 minuten en giet ze af.
- Bak in een koeken, of hapjes, pan de spekreepjes, zonder vet of olie, uit.
- Ris de blaadjes van de tijmtakjes, voeg een eetlepel olijfolie toe en bak op een hoog vuur de bloemkoolroosjes tot dat ze er lekker gebakken bruin uit zien.
- Snij de appel en brie in blokjes en meng dit met de witte wijnazijn, honing en mosterd.
- Schep dit door de gebakken bloemkool en garneer het met de pecannoten.
- Breng het op smaak met de peper en/of zout.
Eet smakelijk.
Rapporteer