Ingrediƫnten:(2 personen)
- 25 gram ongebrande walnoten
- 1 teen knoflook
- 1 ui
- 150 gram verse boerenkool
- (olijf)olie
- 250 gram gnocchi
- 75 gram Danish Blue blauwaderkaas 50+
Voorbereiding:
Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en hak de walnoten grof.
Bereiden:
- Verhit de olie in een koekenpan.
- Fruit de ui en knoflook 2 minuten.
- Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat 10 minuten sudderen.
- Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven.
- Verwarm het geheel nog 2 minuten door.
- Strooi de walnoten erover.
Variatietip: Vervang de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes.
Rapporteer