Ingrediƫnten:(2 personen)

  • 25 gram ongebrande walnoten
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • 150 gram verse boerenkool
  • (olijf)olie
  • 250 gram gnocchi
  • 75 gram Danish Blue blauwaderkaas 50+

Voorbereiding:
Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en hak de walnoten grof.

Bereiden:

  • Verhit de olie in een koekenpan.
  • Fruit de ui en knoflook 2 minuten.
  • Schep de boerenkool erdoor en laat al omscheppend slinken, laat 10 minuten sudderen.
  • Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Schep de gnocchi door de boerenkool en verkruimel de kaas erboven.
  • Verwarm het geheel nog 2 minuten door.
  • Strooi de walnoten erover.

Variatietip: Vervang de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes.

1000 Resterende tekens