Ingrediƫnten: (2 personen)
- 250 gram koolraap
- olie of bakboter
- 1/2 theelepel kerriepoeder
- 3/4 deciliter melk
- 1/2 deciliter water
- 1/2 bouillontablet
- 1 eetlepel bloem
- 100 gram hamblokjes
- 1/2 eetlepel gehakte peterselie
- geraspte kaas
Voorbereiding:
Koolraap in reepjes snijden, bloem met wat water aanmaken en de hamblokjes gaarbakken.
Bereiding:
- Koolraap met kerrie ongeveer 3 minuten bakken in olie of bakboter.
- Melk, water, bouillontablet erbij doen en ongeveer 15 minuten laten koken.
- Dan geheel binden met aangemaakte bloem. en nog 5 minuten sudderen.
- Hamblokjes en peterselie toevoegen.
- Alles in ingevette vuurvaste schaal doen, kaas erover en onder gril of bovenin de oven laten gratineren.
Rapporteer